Dissabte 27 d'abril de 2024
|
13:08 H
Els ous que estan a la venda a la fleca i pastisseria Espícula, ubicada al supermercat de Pyrenées.
Els ous que estan a la venda a la fleca i pastisseria Espícula, ubicada al supermercat de Pyrenées. (Foto: FPNSM)
Un dels ous que es venen a la fleca i pastisseria Espícula, ubicada al supermercat de Pyrenées
Un dels ous que es venen a la fleca i pastisseria Espícula, ubicada al supermercat de Pyrenées (Foto: FPNSM)
RSC

Grup Pyrénées i Fundació Meritxell col·laboren en una iniciativa solidària de venda d’ous de xocolata

Andorra la Vella.- Grup Pyrénées i la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell han posat en marxa una iniciativa solidària amb motiu de l’arribada de Setmana Santa. Concretament, la fleca i pastisseria Espícula, ubicada al supermercat de Pyrenées, posa a la venda fins al 30 de març ous de xocolata de diferents colors a un preu de 28,90 euros. Per cada unitat venuda, Pyrénées destinarà 3 euros a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell per als seus projectes socials.

En l’interior de cadascun dels ous també s’hi inclou un passatemps perquè puguin jugar tant petits com grans.

És el segon any que es duu a terme aquesta campanya, “una iniciativa amb la que ens agrada aportar el nostre granet de sorra a la Fundació i que fa part de les diferents col·laboracions que al llarg de l’any fem amb diverses entitats socials del país”, ha destacat la consellera delegada i directora general de Grup Pyrénées, Sílvia Beltran.

Per la seva banda, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell també ha transmès el seu agraïment al grup per haver impulsat aquesta iniciativa, on es demostra de nou "la seva implicació i dedicació amb l'entitat".

En aquest sentit, cal destacar que juntament amb aquesta iniciativa el grup empresarial també farà entrega de mones de Pasqua i ous de xocolata a les persones ateses de la residència Albó.

Notícies relacionades