Dijous 02 de maig de 2024
|
11:07 H
La presentació de la nova edició del Block World Tour Andorra.
La presentació de la nova edició del Block World Tour Andorra. (Foto: E. P.)
Empresa

Un espai exclusiu per al 'networking'

Andorra la Vella.- Des de la seva obertura, UNNIC s'ha posicionat com un dels centres de referència al país per gaudir d'activitats relacionades amb l'entreteniment, la gastronomia i el joc. Malgrat tota l'oferta que ja presenta, també ofereix la possibilitat d'acollir esdeveniments centrats en els negocis. De fet, la zona del Show Dinner es convertirà el 30 de maig en un espai de 'networking' VIP durant la celebració de la nova edició del Block World Tour Andorra (BWT), un esdeveniment organitzat per l'associació Andblockchain que enguany abordarà diferents aspectes de les tecnologies disruptives.

Així doncs, i amb la voluntat de poder ajudar a fer que totes les connexions entre els participants de la jornada flueixin, UNNIC oferirà un còctel d'inauguració de l'esdeveniment i també serà l'escenari de la primera 'Investors Night', una vetllada on es presentaran cinc projectes del sector del blockchain per donar-se a conèixer entre la resta de professionals i facilitar així possibles relacions futures, sigui en forma de col·laboracions o bé com a nous inversors. "Hem trobat que era un ambient molt ideal per fer aquesta festa d'inauguració i aquest ambient de 'networking'", afirma la presidenta d'Andblockchain.

De la mateixa manera, des de l'entitat s'explica que per tal d'organitzar aquest esdeveniment s'ha estat buscant "un lloc que fos exclusiu" i, després de visitar les instal·lacions d'UNNIC, "de seguida vam veure que era un lloc per poder fer aquest 'business' entre els nostres assistents". Després d'aquesta primera jornada al recinte, també és previst que la nit del 31 de maig el Show Dinner aculli un sopar on es preveu l'arribada de més ponents i espònsors que participaran en el Block World Tour Andorra 2023.

Notícies relacionades