Dilluns 29 d'abril de 2024
|
21:56 H
L'ambient al restaurant d'Unnic durant un àpat.
L'ambient al restaurant d'Unnic durant un àpat. (Foto: Unnic)
Un dels còctels d'Unnic amb motiu de la celebració del Cirque du Soleil.
Un dels còctels d'Unnic amb motiu de la celebració del Cirque du Soleil. (Foto: Unnic)
Empresa

Un menú de 'Festa'

Andorra la Vella.- El centre d'oci integral Unnic ha dissenyat un menú exclusiu per als seus clients emmarcat en l'espectacle 'Festa', la nova proposta del Cirque du Soleil que Andorra acull durant aquest mes de juliol. Cada dia, a més, també s'ofereix un còctel creat especialment per a l'ocasió que té com a finalitat oferir un complement als visitants que s'apropen al Principat per gaudir de l'espectacle.

Així doncs, i per un preu de 45 euros, el restaurant ofereix com a entrants uns bunyols de bacallà amb la seva crosta al pil-pil i una amanida d'alvocats a la brasa, tomàquet confitat i mató. El menú continua amb un arròs de llom de vaca madurada i bolets o bé un llobarro a la brasa amb vinagreta de mango al Xerès i espàrrecs en tempura. Com a postres s'ha preparat una 'mousse' de iogurt i taronja amb gerds.

Per la seva banda, el Red Bar també ha preparat un menú especial per celebrar aquesta fita per un preu de 25 euros. En aquest sentit, la proposta es tracta d''edameme' i 'gyozes' d'ànec amb salsa de caça japonesa per picar; 'futomaki' tempuritzat com a plat principal i 'mochis' per a les postres.

Notícies relacionades