Dilluns 06 de maig de 2024
|
23:23 H
El nou director d'Andbank Asset Management, Jordi Riera.
El nou director d'Andbank Asset Management, Jordi Riera. (Foto: Andbank)
Sector financer

Jordi Riera és nomenat director d’Andbank Asset Management

Andorra la Vella.- Andbank ha nomenat Jordi Riera com a director d’Andbank Asset Management, la gestora d’Andbank a Andorra. Amb més de 20 anys de trajectòria professional, dirigirà la gestió de fons i carteres de l’entitat, amb l’objectiu de continuar potenciant la gamma de vehicles d’inversió i posar a disposició dels clientes les millors propostes en gestió patrimonial.

Riera és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UOC, després de cursar la major part dels seus estudis a la Universitat de Barcelona, obtenir la llicència d’operador de Derivats i superar el Programa Superior de Derivats Financers per l’Institut d’Estudis Financers. Igualment, posseeix el nivel II del CFA i la certificació CESGA com a analista ESG.

Procedent de Beta Capital, es va incorporar a Andbank l'any 2006, on ha exercit funcions principalment en l'àmbit de les inversions i en l’anàlisi i la selecció d'actius per als fons i carteres de clients. Riera, amb una dilatada experiència, ha desenvolupat el gruix de la seva carrera professional a Andbank, sempre vinculat a les àrees de gestió d’inversions financeres.

Notícies relacionades