Divendres 03 de maig de 2024
|
12:26 H
El cartell de l'actuació de Carlos Caro.
El cartell de l'actuació de Carlos Caro. (Foto: Unnic)
El cartell de l'actuació de Masamadre.
El cartell de l'actuació de Masamadre. (Foto: Unnic)
Empresa

La música salsa torna a protagonitzar els espectacles d'Unnic

Andorra la Vella.- Els ritmes llatins i la música de salsa tornen a apoderar-se del Show Dinner d'Unnic aquest divendres 28 de juliol. El centre acull una nova edició de 'Guajiro', el concepte de música en directe que apropa al Principat l'essència de la música cubana. Així, Carlos Caro i Sabor Cubano, més l'actuació de Renzo Flow, tornaran a convidar al públic andorrà a una festa que donarà el tret de sortida a partir de les 20 hores.

El cubà Carlos Caro és un referent indiscutible de la música popular del seu país i està establert a Barcelona des que el 1997 va fundar Sabor Cubano, un grup inspirat en les tradicionals xarangues de l'illa caribenya. Violinista de formació, l'artista ofereix un espectacle que fa un recorregut per diferents estils de la música cubana, fet que garanteix que el públic gaudeixi de l'autèntic sabor cubà.

Per la seva banda, Renzo Flow és un Dj de nacionalitat peruana que està damunt dels escenaris des dels 15 anys, fet que li ha permès convertir-se en un referent de la música comercial llatina al país. La seva trajectòria fa que l'artista tingui un gran coneixement musical dins de diferents gèneres musicals, cosa que li atorga la possibilitat d'oferir sessions imprescindibles.

Tapes a ritme de rumba

Paral·lelament, Unnic torna a celebrar una nova sessió del 'Tapatà!', la proposta que consisteix en oferir una sessió de música en directe acompanyada d'unes tapes elaborades pels professionals de la restauració del recinte. En aquesta ocasió, serà el torn de Masamadre, un grup de rumba que actuarà entre les 20 hores i la mitjanit a l'espai del Show Dinner.

Com és habitual, l'entrada és lliure per als assistents, tot i que també s'ofereix l'opció d'un menú de tapes més barra lliure a un preu de 45 euros.

Notícies relacionades