Diumenge 28 d'abril de 2024
|
12:38 H
L'espectacle que obrirà la nova temporada del Show Dinner d'Unnic.
L'espectacle que obrirà la nova temporada del Show Dinner d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Una experiència gastronòmica amb ball i música en directe obre una nova temporada d'espectacles a Unnic

Andorra la Vella.- Unnic, el centre d’oci integral d’Andorra, torna a oferir espectacles en el marc del Show Dinner. La primera cita tindrà lloc aquest dijous 9 de febrer, a partir de les 20.30 hores, amb ‘Folies’, un esdeveniment on es combina una experiència gastronòmica amb coreografies de ball i música en directe. Concretament, es tracta d’un music hall de cabaret on les plomes i la brillantina són les grans protagonistes, junt amb un sopar a l’alçada.

‘Folies’ serà l’espectacle que servirà per inaugurar la temporada 2024 d’espectacles a Unnic. Tot i això, la programació continua la setmana vinent amb el concert tribut a ‘El Canto del Loco’, una actuació que tindrà lloc el dijous 15 de febrer.

El plat fort del mes de febrer serà la Venecia Experience, un nou format d’espectacle gastronòmic que Unnic organitza el divendres 23 de febrer. Així, d’ara endavant cada mes hi haurà un mínim de tres espectacles (un Show Dinner, un Tribut i un monòleg d’humor) que aniran canviant, i cada dos mesos una ‘Experience’ temàtica.

Notícies relacionades