Diumenge 28 d'abril de 2024
|
13:24 H
El cartell de l'actuació del mag Shado a Unnic.
El cartell de l'actuació del mag Shado a Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Un espectacle d'il·lusionisme de la mà del popular mag Shado

Andorra la Vella.- Seguint amb la programació d'espectacles pel 2024, el centre d'oci integral Unnic ofereix al públic una nova proposta per al mes de març centrada en l'il·lusionisme.

Es tracta de l'actuació de Shado, el mag 'influencer' que ja acumula més de tres milions de subscriptors a les xarxes socials i que torna a visitar a Andorra per presentar el seu xou de 'pickpocket'. L'espectacle 'Cleptómago', aterrarà a Unnic el proper 20 de març.

L'actuació de l'artista va més enllà de l'il·lusionisme. De fet, el mexicà sorprendrà l'audiència amb habilitats de carterista que l'han ajudat a fer-se popular entre els seus seguidors i li han permès actuar en escenaris d'arreu d'Espanya.

'Cleptómago' és un espectacle de màgia ple de diversió en el qual el públic n'és partícip constantment. La personalitat despreocupada del mag, a més, propicia que el públic es trobi còmode i es deixi emportar per les seves habilitats.

Precisament, el plat fort del seu xou és el 'pickpocket', un art poc vist on Shado demostra una gran habilitat robant objectes dels voluntaris a la vista dels espectadors.

Notícies relacionades