Dimarts 07 de maig de 2024
|
09:07 H
La nova botiga d'Apple K-tuin que s'inaugurarà dijous a l'avinguda Meritxell.
La nova botiga d'Apple K-tuin que s'inaugurarà dijous a l'avinguda Meritxell. (Foto: Pyrénées Andorra)
Empresa

Apple K-tuin estrena botiga a l'avinguda Meritxell

Andorra la Vella.- Apple K-tuin, la xarxa de botigues i distribució d’Apple a Europa, estrena nova botiga a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. L’establiment arriba amb el repte de revolucionar el sector de l’oferta en tecnologia al país amb un espai innovador que pretén no deixar ningú indiferent.

Amb un acurat disseny, una decoració minimalista, una ambientació futurista i una àmplia exposició dels dispositius i accessoris més nous i desitjats d’Apple, el nou establiment fa un salt qualitatiu i millora l’experiència de compra respecte de l’anterior model de botiga conegut sota el concepte ‘Apple Premium Reseller’.

Així doncs, des d’aquest dijous, 10 d’agost, els taulells de caixa desapareixen i donen pas a un espai obert a tots els visitants i a una zona 'Flex Table', on els usuaris d’Apple poden col·locar els seus dispositius portats de casa per provar, en temps real, les noves funcionalitats que aniran descobrint a través de les diferents sessions que es vagin programant.

Participar en la inauguració té premi

La inauguració de la nova botiga Apple K-tuin arriba acompanyada d’un programa d’activitats i un seguit de propostes entre les quals destaquen la participació en sortejos i l’accés a regals de diferents productes de la companyia Apple per a totes les persones que s’acostin a la botiga a partir de les 17 hores d'aquest mateix dijous.

Notícies relacionades