Dilluns 29 d'abril de 2024
|
04:05 H
Josep Maria Mas, president de la CCIS i Yves Baduel, president de la Compagnie des experts de justice près la Cour d’appel de Toulouse.
Josep Maria Mas, president de la CCIS i Yves Baduel, president de la Compagnie des experts de justice près la Cour d’appel de Toulouse. (Foto: CCIS)
Empresa

Acord per a la realització d'avaluacions i peritatges amb experts francesos

Andorra la Vella.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) i la Compagnie des experts de justice près la cour d’appel de Toulouse han signat un acord de col·laboració per a la realització d'avaluacions i peritatges per part dels experts membres d’aquesta associació a demanda del centre de resolució de conflictes empresarials (CRCE).

Aquest conveni té com a objectiu establir els mecanismes de cooperació per a aquesta finalitat i afavorir la resolució de conflictes empresarials i altres qüestions de l'àmbit professional.

L'acord, signat pel president de la CCIS, Josep Maria Mas, i Yves Baduel, president de la Compagnie des experts de justice près la cour d’appel de Toulouse, estableix una llista d'experts disposats a emetre dictàmens pericials a sol·licitud del CRCE per a qualsevol persona física o jurídica amb seu a Andorra. Aquests experts, membres de l’associació, estan especialitzats en diferents àrees segons la nomenclatura establerta pel ministeri de justícia francès. Per garantir la qualitat i la independència de les avaluacions i peritatges, l'acord estableix requisits rigorosos per als experts i un procediment de designació per part del CRCE. Així mateix, s'estableixen les tarifes i els procediments de pagament dels honoraris i despeses dels professionals francesos, assegurant la transparència i la fiabilitat en aquesta col·laboració.

L'acord entrarà en vigor a partir de la seva signatura i tindrà una durada inicial fins al 31 de desembre, amb la possibilitat de pròrroga automàtica per períodes de sis anys. Això permetrà una col·laboració estable i beneficiosa per ambdues parts.

Notícies relacionades