Diumenge 28 d'abril de 2024
|
23:58 H
Un moment de la trobada entre el cap de Govern, Xavier Espot, i els representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.
Un moment de la trobada entre el cap de Govern, Xavier Espot, i els representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. (Foto: SFG)
Empresa

Espot es compromet a reforçar la implicació del sector empresarial en els reptes que té el país

Andorra la Vella.- El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest dijous al migdia el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Josep Maria Mas, que acompanyat de la directora, Pilar Escaler, i la directora adjunta, Sol Rossell. La trobada ha estat la primera presa de contacte amb l’entitat d’aquesta legislatura. Espot s’ha compromès a reforçar la implicació del sector empresarial en els grans reptes del país, com el procés d’acostament amb la Unió Europea.

El cap de Govern, alhora, ha animat la CCIS a seguir impulsant la mediació o l’arbitratge com a sistemes alternatius de resolució davant de conflictes empresarials.

La Cambra de Comerç ha exposat les propostes aportades pel consell del sector privat de turisme en qüestions vinculades a les polítiques turístiques, i la voluntat de col·laborar de manera activa en aspectes econòmics o vinculats al món del treball.

El Govern mantindrà, tal com ha fet en la darrera legislatura, reunions periòdiques amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis per "treballar conjuntament en el desenvolupament de diverses iniciatives d’interès general", tal com informen a través d'un comunicat.

Notícies relacionades