Diumenge 28 d'abril de 2024
|
00:52 H
La sisena edició del 'Job Meeting' que s'ha celebrat aquest dimarts.
La sisena edició del 'Job Meeting' que s'ha celebrat aquest dimarts. (Foto: SFG)
Empresa

Unes 150 persones assisteixen a la sisena edició del 'Job Meeting'

Andorra la Vella.- Posar en contacte persones en recerca de feina amb empreses, principalment del sector serveis, que cerquen treballadors de cara a la temporada d'hivern. Aquest és l'objectiu del 'Job Meeting', que aquest dimarts ha celebrat la seva sisena edició, al Centre de congressos d'Andorra la Vella, amb l'assistència d'unes 150 persones i de 25 companyies.

"A través d'aquest fòrum fomentem la competitivitat de les empreses, contribuint a donar resposta a les seves necessitats de contractació", ha afirmat el secretari d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge, Jordi Puy. De fet, durant el seu discurs, Puy ha posat en relleu la importància i utilitat d'aquesta fórmula, ja que en cadascuna de les darreres edicions del 'Job Meeting' s'han contractat al voltant d'un 15% del total de les persones inscrites.

La jornada d'aquest dimarts ha començat a les 10 hores amb la presentació, per part de les empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen, així com de les condicions dels llocs de feina i dels requisits per accedir-hi. Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada empresa, els assistents han pogut presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista amb representants de les empreses en què els ha interessat postular.

Notícies relacionades