Divendres 03 de maig de 2024
|
01:35 H
Imatge de com serà l'heliport nacional.
Imatge de com serà l'heliport nacional. (Foto: Govern d'Andorra)
Mobilitat

L'executiu emet un informe favorable a les al·legacions de l'heliport

Andorra la Vella.- El ministre portaveu, Guillem Casal, ha confirmat aquest dimecres que el Govern ha emès un informe favorable a les dues al·legacions de l'heliport nacional que es projecta a la Caubella. Concretament, ha posat en relleu que després d'haver recollit tota la informació exposada en el procés d'exposició pública, el document ja es troba en mans del comú de la Massana, per la qual cosa "la part administrativa que competia al ministeri de Medi Ambient ja ha conclòs".

Entrant al detall, Casal ha exposat que l'informe "és favorable i recull el conjunt de demandes de les dues al·legacions que es van presentar" i que feien referència a una preocupació per l'impacte paisatgístic. En aquest sentit, ha dit que "també s'ha demanat a la concessionària un complement d'informació" per disposar de més detalls i acabar de concloure el text.

Ara, el pas següent serà el de començar amb el projecte de constructiu i urbanístic. Així, pel que fa a l'inici de les obres, Casal ha reiterat que "està en mans del comú de la Massana" i ha avançat que, properament, el secretari d'Estat de Transició Energètica, Transport i Mobilitat, David Forné, farà una presentació pública sobre quines seran les següents passes a seguir i les infraestructures de les quals gaudirà l'equipament.

Notícies relacionades