Diumenge 28 d'abril de 2024
|
16:04 H
Un plat de l'edició anterior d'Andorra a Taula.
Un plat de l'edició anterior d'Andorra a Taula. (Foto: ARXIU ANA)
Turisme

L'UHA presenta la 17a edició d'Andorra a Taula amb un nou concepte i patrocini per part de MoraBanc

Andorra la Vella.- MoraBanc entra com a nou patrocinador de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana Andorra a Taula, unint-se així al patrocinador  tradicional de l'esdeveniment, Estrella Damm, juntament amb la col·laboració d’Andorra Turisme un any més. Així ho ha anunciat la Unió Hotelera aquest dijous al matí.

Enguany, l'Andorra a Taula es podrà gaudir del 3 al 26 de novembre, ambdues dates incloses, amb 31 restaurants participants que oferiran menús excepcionals -set establiments més que a l’edició passada-. Una altra gran novetat d’aquesta edició serà el canvi en el concepte de les Jornades, ja que enguany el preu mínim del menú tindrà un preu de 35 euros sense limitació en el preu màxim. Un canvi respecte a l’edició 2022 on el preu mínim era de 25 euros i el preu màxim de 40 euros. Amb aquest canvi els organitzadors pretenen que tots els participants puguin mostrar la seva cuina real a un preu també real.

Andorra a Taula, de fet, sempre ha estat un reflex de la cuina tradicional del país. Segons l'UHA, el mes de novembre era un més amb baixes xifres d’ocupació i turisme, tendència que, en els darrers anys, s’ha vist revertida gràcies a esdeveniments com l’Andorra Shopping Festival o accions com la que es presenten aquest dijous d'oferir la possibilitat a tots els restauradors de formar part de l’Andorra a Taula, mostrant, així la seva cuina, indistintament del seu tiquet mitjà.

Els comensals, com ja és habitual, es trobaran amb dues tipologies de menú: Un primer menú més tradicional que inclourà entrant, dos primers a escollir, dos segons a escollir i unes postres i un segon menú degustació o gastronòmic amb entrant i quatre plats a escollir amb postres. Els preus dels menús de l’Andorra a Taula 2023 tindran un preu d’entre 35 euros, el més econòmic i 65 euros el menú més car.

Notícies relacionades