Dimarts 30 d'abril de 2024
|
14:31 H
Un moment de la trobada de la Taula de dinamització d'Ordino.
Un moment de la trobada de la Taula de dinamització d'Ordino. (Foto: Comú d'Ordino)
Un moment de la trobada de la Taula de dinamització d'Ordino.
Un moment de la trobada de la Taula de dinamització d'Ordino. (Foto: Comú d'Ordino)
Sector públic

Deu empreses d'Ordino, compromeses amb la reserva de la biosfera

Ordino.- Nou empreses han rebut ja el segell de la reserva de la biosfera com a empreses compromeses i una altra compta amb la certificació de productes agrícoles i artesanals. D’aquesta manera, continua creixent la xifra de negocis que s’interessen per aquestes dues certificacions creades per donar un reconeixement a aquelles empreses que es comprometen amb un treball de qualitat, modern, sostenible, inclusiu i amb essència de muntanya. Aquestes xifres s’han comentat en el marc de la Taula de dinamització d’Ordino, que ha estat presidida pels cònsols, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, i el conseller de Turisme i Dinamització, Jordi Serracanta. La reunió ha comptat amb representació dels principals actors de la parròquia amb membres del sector hoteler, agrícola i artesà, a més del director de l’estació d’Ordino Arcalís, Israel Ramonet.

Durant la trobada també s’ha presentat el guardó com a Best Tourism Village que ha rebut Ordino per part de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), un segell que facilitarà la promoció de la parròquia a l’exterior i que certifica Ordino com a exemple mundial de destinació de turisme rural.

En el marc de la reunió d’aquest dijous, també s’ha fet balanç de l’estiu; de les xifres assolides pel Mirador Solar de Tristaina; de les activitats impulsades des del comú per dinamitzar la parròquia i s’ha posat sobre la taula possibles iniciatives de cara a la temporada d’hivern.

Notícies relacionades