Diumenge 28 d'abril de 2024
|
11:20 H
Reconeixement a Andbank Espanya.
Reconeixement a Andbank Espanya. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Andbank és guardonada amb el premi de millor banca privada d'Espanya

Andorra la Vella.- Andbank ha estat guardonada amb el premi a millor banca privada d'Espanya per la revista 'Citywire'. Així mateix, ha obtingut el guardó a millor xarxa d'agents financers d'Espanya. 'Citywire' és una de les publicacions financeres més rellevants d'Europa. Un jurat independent nomenat per la revista, després de nominar a Andbank i a quatre entitats més nacionals i internacionals en ambdues categories, ha determinat concedir els guardons de millor banca privada i millor xarxa d'agents financers a Andbank.

Aquests premis reconeixen el treball diari d'un equip amb una gran vocació per la cerca de l'excel·lència amb la finalitat d'oferir als clients sempre el millor servei.

Andbank España és una de les entitats de banca privada amb més creixement en els últims anys. L'entitat compta amb un volum de negoci de 22.000 milions d'euros, 24 centres de banca privada, 150 banquers, 128 agents financers i 67 contractes amb ESIs.

L'èxit del seu model es basa en la proximitat i en oferir un servei integral de gestió patrimonial a través d'especialistes en diversos àmbits -gestió d'inversions i mandats personalitzats, planificació patrimonial i fiscal o inversions alternatives i ESG-.

Notícies relacionades