Dilluns 29 d'abril de 2024
|
05:58 H
La nova terrassa del Racó de Solanelles.
La nova terrassa del Racó de Solanelles. (Foto: Grandvalira)
Carles Jordi en la inauguració.
Carles Jordi en la inauguració. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Grandvalira inaugura la nova terrassa del Racó de Solanelles amb la primera jornada gastronòmica de la temporada

Andorra la Vella.- L'estació d'esquí de Grandvalira a Andorra ha inaugurat aquest dimecres la nova terrassa del Racó de Solanelles amb una jornada gastronòmica on s'ha presentat l'oferta culinària de l'estació per aquest hivern amb la presència de les propostes d'altres restaurants dels sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. El director de restauració de Grandvalira Pas de la Casa – Grau Roig, Carles Jordi, ha volgut destacar la feina duta a terme pels establiments de l'estació "que han sabut combinar tradició i innovació, productes autòctons amb els ingredients més exclusius, per crear un producte únic i de qualitat que sigui el colofó de l'experiència a Grandvalira".

El restaurant el Racó de Solanelles és un dels restaurants més emblemàtics i amb més trajectòria de Grandvalira, ubicat a 2.500 metres d'altitud just a la sortida del Funicamp. La reforma de la seva terrassa és una de les novetats d'enguany i s'ha dut a terme de la mà de la marca de mobiliari de disseny 'bulthaup'.

Els assistents a la jornada han participat d'un menú degustació amb els plats de les respectives cartes preparades per aquesta temporada hivernal. Els restaurants ofereixen una carta on predomina la cuina autòctona i de muntanya, però també hi ha espai per a la innovació i els tocs d'autor.

La majoria dels restaurants de Grandvalira ofereixen propostes nocturnes, fins i tot els que es troben a més de 2.000 metres d’altitud, als quals es pot accedir en esquí de muntanya o ratrac.

 

Notícies relacionades