Dilluns 06 de maig de 2024
|
10:31 H
Productes que ajuden a mantenir una dieta saludable
Productes que ajuden a mantenir una dieta saludable (Foto: )
Les cremes de verdures són unes bones aliades per a una dieta de desintoxicació
Les cremes de verdures són unes bones aliades per a una dieta de desintoxicació (Foto: )
Tendències

Coneixes els beneficis d’una dieta detox?

Andorra la Vella.- La introducció de productes detox a la nostra dieta pot ser una bona estratègia per millorar la nostra salut i benestar general. Vivim en un món en el qual estem exposats, dia a dia, a diverses toxines. I no només ens referim a les toxines que hi ha disperses pel medi ambient sino també en l’alimentació. D’aquí que incorporar aliments detoxificants pot ser clau per mantenir un equilibri intern i promoure la desintoxicació natural del cos.

Tal com el seu nom indica, els aliments detox, com ara fruites i verdures fresques, ajuden en el procés de desintoxicació. En contenir nutrients i antioxidants, aquests provoquen que el nostre cos elimini toxines acumulades facilitant, així, la desintoxicació dels òrgans interns com el fetge. Aquest òrgan destaca per ser el principal desintoxicant del cos i els aliments que ajuden a cumplir aquesta funció són el bróquil, els espinacs i les carxofes, per exemple.

Els aliments rics en fibra també ajuden en el procés de desintoxicació. I és que mantenir un sistema digestiu saludable promovent la regularitat intestinal i reduint l'acumulació de deixalles. Per ser exactes, en el cas de les dones, aquestes haurien d’ingerir, com a mínim, de 21 a 25 grams de fibra al dia, mentre que els homes han de tractar de menjar de 30 a 38 grams al dia.

Altres propietats a tenir en compte dels aliments detox passa per ser rics en vitamines i minerals que enforteixen el sistema immunològic, ajudant el cos a defensar-se contra malalties. I com no podia ser d’una altra manera, alguns aliments detox, com el te verd i certes fruites, poden estimular el metabolisme, afavorint així la pèrdua de pes saludable quan es combinen amb un estil de vida actiu.

Notícies relacionades