Dissabte 27 d'abril de 2024
|
14:52 H
IO:Electro&Home comercailitza la polsera Xiaomi Smart Band 8 que manté una bona relació qualitat preu
IO:Electro&Home comercailitza la polsera Xiaomi Smart Band 8 que manté una bona relació qualitat preu (Foto: IO:Electro&Home)
IO:Electro&Home disposa de rellotges Garmin com l'Instinc 2 Solar
IO:Electro&Home disposa de rellotges Garmin com l'Instinc 2 Solar (Foto: IO:Electro&Home)
Pels més professionals en l'àmbit esportiu també hi ha disponible el rellotge Garmin Enduro Titani
Pels més professionals en l'àmbit esportiu també hi ha disponible el rellotge Garmin Enduro Titani (Foto: IO:Electro&Home)
Fnac Andorra disposa de petits electrodomèstics per controlar el pes com aquesta bàscula Medisana
Fnac Andorra disposa de petits electrodomèstics per controlar el pes com aquesta bàscula Medisana (Foto: Fnac Andorra)
La màquina de massatges d'Fnac Andorra ajuda en la recuperació muscular
La màquina de massatges d'Fnac Andorra ajuda en la recuperació muscular (Foto: Fnac Andorra)
Tendències

La teva salut a ratlla

Andorra la Vella.- L’avenç tecnològic ha fet disparar les vendes en dispositius per portar un control exhaustiu de la nostra salut. Avui dia, disposem des de dispositius portàtils com smartwatches i polseres d’activitat fins a aplicacions mòbils i sensors biomètrics. Tots ells ens donen la possibilitat de recopilar dades sobre la nostra salut de manera contínua i precisa, com ara, rastrejar l’activitat física, monitoritzar el ritme cardíac, mesurar la qualitat del son, entre altres.

Un dels dispositius més econòmics que no deixen que baixis el ritme és la polsera Xiaomi Smart Band 8 que manté un sensor de freqüència cardíaca i un altre que calcula el nivell d’oxigen en sang.

Ara bé, si la cosa comença a professionalitzar-se una de les bones opcions és el Garmin Instinc 2 Solar, un rellotge intel·ligent amb GPS que s’adapta a l’estil de qualsevol. La seva àmplia lent de càrrega solar és capaç de prolongar l’autonomia de la bateria per utilitzar les funcions d’entrenament avançades. Ara bé, pels esportistes de resistència extrema és millor un Garmin de gamma alta, com ara, l'Enduro Titani que es caracteritza per ser més resistent a les inclemències del temps.

I qui rebutja un bon massatge després d’una jornada intensa d’entrenament? Amb la pistola de massatge Theragun podràs aplicar-te un tractament muscular profund que t’ajudarà a millorar la recuperació muscular sense moure’t de casa.

Finalment, per aquells que vulguin portar un control del seu pes, la bàscula d’anàlisi corporal Medisana és la solució perfecta. Aquest article et manté informat sobre alguna cosa més que del pes: mesura el greix corporal i l'aigua, la massa muscular i òssia.

Notícies relacionades