Dissabte 04 de maig de 2024
|
04:40 H
Pyrénées Andorra ofereix descomptes de fins al 40%
Pyrénées Andorra ofereix descomptes de fins al 40% (Foto: Pyrénées Andorra)
Rh+ destaca per l'ús de materials tècnics d'alt rendiment
Rh+ destaca per l'ús de materials tècnics d'alt rendiment (Foto: Pyrénées Andorra)
CMP ofereix qualitat i disseny
CMP ofereix qualitat i disseny (Foto: Pyrénées Andorra)
Tendències

Sigues un supporter amb estil durant la celebració de la Copa del Món d’esquí alpí femenina

Andorra la Vella.- Andorra es prepara per rebre a les millors esquiadores d’esquí alpí del moment. Els dies 10 i 11 de febrer, el sector de Soldeu de Grandvalira es converteix en escenari de Copa del Món per acollir les proves d’Eslàlom i Eslàlom Gegant femení. Un espectacle esportiu en directe que no et pots perdre de cap de les maneres, com tampoc et pots deixar escapar les rebaixes en roba i material d’esquí. No tindràs millor ocasió que aquesta per viure un gran espectacle vestint roba tècnica de qualitat al millor preu possible.

Les peces de l'espanyola Tsunami és un equilibri perfecte entre estil i confort. La passió per l’esquí dels seus fundadors s’ha vist plasmada en les seves creacions amb teixits elàstics que donen una total llibertat de moviment. Alhora, els articles de Tsunami es caracteritzen per ser impermeables i transpirables, dues condicions indispensables per un millor confort i màxim rendiment.

La italiana rh+ té una consolidada experiència en el món de la neu. Rh+ es caracteritza per utilitzar materials tècnics d’alt rendiment. Una firma que ha sabut escoltar les opinions dels esportistes professionals per dissenyar i confeccionar roba d’esquí d’alta qualitat.

Una altra italiana que trepitja amb força és Campagnolo, més coneguda com a CMP. Es defineix com la ‘marca amiga’ i les seves peces se sostenen per tres factors: qualitat, disseny italià (que això sempre agrada) i un preu raonable (que això encara agrada més).

A l’altre extrem s’erigeix EA7, la línia més esportiva d’Emporio Armani. Roba d’esquí d’alta qualitat que inclouen materials transpirables i impermeables. EA7 s’ha fet un bon lloc dins el món de l’esquí i neu després d’haver estat el proveïdor oficial de roba de l’equip nacional italià d’esquí durant els Jocs Olímpics d’hivern de Sotxi del 2014.

Notícies relacionades