Dijous 02 de maig de 2024
|
09:34 H
Les rebaixes d'esquí a Pyrénées Andorra s'inicien amb un 40% de descompte
Les rebaixes d'esquí a Pyrénées Andorra s'inicien amb un 40% de descompte (Foto: Pyrénées Andorra)
La firma Rh+ ofereix descomptes de fins al 40%
La firma Rh+ ofereix descomptes de fins al 40% (Foto: Pyrénées Andorra)
EA7 Emporio Armani té el seu punt de venda a Pyrénées Andorra
EA7 Emporio Armani té el seu punt de venda a Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
CMP ofereix atractius descomptes en la campanya de rebaixes de Pyrénées Andorra
CMP ofereix atractius descomptes en la campanya de rebaixes de Pyrénées Andorra (Foto: Pyrénées Andorra)
Tendències

Rebaixes blanques

Andorra la Vella.- Andorra ja porta dies de rebaixes, però justament avui el país marca el tret de sortida a la campanya de rebaixes sobre equipament i material relacionat amb la neu. És cert, que el temps que ens acompanya darrerament no convida a comprar certs articles, però no s’ha de perdre l’oportunitat de fer una inversió de futur amb peces que tindran llarga vida.

La tria de la roba d’esquí és important per gaudir d´una experiència sobre neu còmoda i segura. D’aquí que abans d’entrar a qualsevol botiga o centre comercial per comprar una jaqueta, uns pantalons, guants d’esquí, cascs, entre altres, cal tenir en compte un seguit de consideracions.

En primer lloc, s’ha d’optar per peces impermeables i transpirables. Així, per exemple, en un dia de nevada o d’activitat intensa en la qual suem ens mantindrem secs en tot moment. Alhora, la roba d’esquí és preferible que sigui ajustable i que disposi d’aïllament tèrmic adequat. Materials com el plomissol o les fibres sintètiques atorguen excel·lents propietats aïllants. I un altre punt important és tenir en compte que la muntanya és imprevisible. És a dir, el canvi de temps en ella pot ser sobtat. D’aquí que portar a la motxilla, per exemple, un paravent sempre és recomanable, ja que ens protegeix del vent i ens ajuda a mantenir la calor corporal.

Per acabar, és recomanable vestir amb colors vius, cridaners o elements reflectors per millorar la visibilitat a la muntanya, especialment, en dies ennuvolats o amb poca llum.

 

Notícies relacionades