Diumenge 28 d'abril de 2024
|
17:43 H
Marianela Vila, presidenta d’Unicef Andorra, ha rebut el donatiu en mans del director de Caldea, Miguel Pedregal.
Marianela Vila, presidenta d’Unicef Andorra, ha rebut el donatiu en mans del director de Caldea, Miguel Pedregal. (Foto: Caldea)
RSC

Caldea dona 3.482 euros a Unicef

Andorra la Vella.- Caldea ha fet entrega d’un donatiu d’un total de 3.482 euros a Unicef Andorra. Aquesta donació es produeix en el marc del conveni de col·laboració que ambdues entitats van firmar fa tot just deu anys, el 2014, pel qual Caldea es comprometia a donar a Unicef cinquanta cèntims de cada entrada venuda en el marc del programa Aigua.

Aquest programa, impulsat per Caldea, permet als residents gaudir de les instal·lacions del termolúdic durant tres hores al preu de 22 euros i de les instal·lacions d’Inúu durant quatre hores, amb accés al termolúdic i Orígens, al preu de 41,50 euros. De cada entrada es destinen 0,50 euros a donatius per a Unicef Andorra, que dedica aquests recursos a finançar un projecte solidari a Madagascar.

Es tracta d’un projecte nascut el 2022 i que pretén crear solucions climàtiques per a infants: Eco-pobles al sud de Madagascar, a la regió d’Androy, una aportació que s’allargarà fins al 2025. A través d'aquesta iniciativa, els infants i les seves famílies obtindran serveis d'aigua i sanejament segurs i sostenibles , desenvoluparan nous sistemes per predir i respondre als riscos climàtics, i es beneficiaran de la millora de les escoles i instal·lacions sanitàries.

La presidenta d’Unicef Andorra, Marianela Vila, ha rebut el donatiu en mans del director de Caldea, Miguel Pedregal, qui s’ha mostrat satisfet pel desè aniversari de la col·laboració entre Caldea i Unicef: “Per nosaltres és un orgull poder sumar una dècada col·laborant amb aquesta iniciativa. Agraïm a tots els visitants de Caldea que hi han contribuït”, ha afegit Pedregal.

Notícies relacionades