Dilluns 29 d'abril de 2024
|
17:33 H
El president Nice Tech, Jose Maria Roger, en la cinquena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc.
El president Nice Tech, Jose Maria Roger, en la cinquena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc. (Foto: C. G.)
Speaker's Corner

Josep Maria Roger: 'Continuo aprenent més dels errors que dels triomfs'

Escaldes-Engordany.- Quina és la diferència entre ser emprenedor i empresari? Solament n'hi ha una, l'experiència, tots els empresaris han sigut emprenedors en els seus inicis, han adquirit coneixement sobre el món empresarial i a través dels errors. Aquest ha estat el fil conductor del president de Nice Tech, Josep Maria Roger, en l'entrevista de la cinquena edició del Teler Daurat a l'hotel Roc Blanc liderada per la Jessica d’Aumentium.

L'empresari ha aprofitat el marc de la iniciativa per fer un recorregut de la seva trajectòria i experiència professional, que va des del món esportiu i el 'real state' fins a l'àmbit hoteler i eòlic. Tot i l'èxit de què gaudeix, assegura que continua "aprenent més dels errors que dels triomfs" i la importància de tenir al costat una persona amb experiència, ja que són una gran guia per determinar el rumb de l'empresa.

La generositat és dels punts més importants i que segons Roger "és el que falta en el món empresarial". El fet de voler compartir i obrir l'empresa a altres persones, pot ajudar a prevenir errors de caixa, reorientar el model de negoci amb un nou enfocament o salvar la línia del 'business plan' prèviament establert. Deixar-se ajudar pot salvar el teu negoci o conduir-te a l'error, assegura.

Notícies relacionades