Dissabte 04 de maig de 2024
|
04:53 H
La biòloga i comunicadora de la naturalesa, Sylvia Albrecht.
La biòloga i comunicadora de la naturalesa, Sylvia Albrecht. (Foto: Sylvia Albrecht)
Speaker's Corner

La comunicació telepàtica per establir contactes amb animals i esperits de la naturalesa

Andorra la Vella.- És possible la telepatia entre les persones, animals i plantes? Segons la biòloga i comunicadora de la naturalesa Sylvia Albrecht, sí que ho és. Els pròxims 27 i 28 d'abril, la biòloga impartirà un seminari a l'hotel Roc Blanc per a explorar la comunicació entre diferents animals i els esperits de la natura. Albrecht confessa la seva passió per compartir experiències amb altres espècies i sosté que les persones "tenen la possibilitat d'aprendre" i "descobrir moltes coses".

El sistema de la comunicació telepàtica funciona a través de diferents xarxes invisibles que posseeix la natura, i existeixen diferents mètodes per establir connexions. Segons la comunicadora, la telepatia permet tenir connexions tant amb insectes, com amb animals salvatges com balenes o mussols. En el seminari, Albrecht explicarà quines característiques distintives posseeixen aquests animals, explicarà els seus comportaments i coneixements, entre altres. Altrament, també és possible establir conversacions amb els esperits de la naturalesa, inclús amb els arbres, que, segons destaca la biòloga, "tenen un nivell d'intel·ligència increïble".

La restricció des de la infància de les seves capacitats comunicatives amb altres espècies és una realitat, segons Albrecht. A més, confirma que si en algun moment de la vida és vol començar a comunicar telepàticament, "és possible, però requereix una mica de paciència; és com aprendre un idioma, si el practiques, l'adquireixes". En el seu cas personal, la comunicadora va comptar amb el suport de la seva mare, cosa que li ha permès comunicar-se telepàticament tota la seva vida.

Un dels procediments que durà a terme en el seminari consistirà en un exercici pràctic en què les persones estaran assegudes en unes cadires, amb els peus a terra -perquè és important tenir connexions amb la Terra-, les mans sobre les cames, l'esquena recta i els ulls tancats, ja que aquesta postura facilita el flux de l'energia. Posteriorment, la biologia explica que el següent pas és la visualització de l'animal amb el qual es vol connectar, se'l saluda i "normalment s'obté una resposta, si no fos el cas, no passa res, és part del procés". Després d'aquesta presa de contacte, la persona s'acomiada de l'animal i tanca el canal. Aquest últim pas és important, perquè "si no el fem, podem sentir veus al cap", adverteix Albrecht.

Notícies relacionades