La vicepresidenta de Càritas, Canòlich Baró, amb Esther Puigcercós, d'Andorran Banking. (Foto: Andorran Banking)
Sector financer

Andorran Banking dona 6.000 euros a Càritas

Els diners van destinats al programa d'atenció primària de l'entitat

Andorra la Vella.- Andorran Banking ha donat 6.000 euros que aniran destinats al programa d'atenció primària que porta a terme Càritas Andorrana. Aquest programa ofereix un servei personalitzat i integral a les persones i famílies per tal d'atendre les seves mancances i necessitats fomentant la seva autonomia, el seu desenvolupament i millorant el seu benestar.

Tal com informen des d'Andorran Banking, enguany, a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, "nombroses persones i famílies han vist reduïts els seus ingressos i han de fer front igualment a les despeses habituals". Davant d'aquesta situació, afegeixen, "l'acompanyament i el suport emocional, esdevenen un altre tipus d'ajuda que es porta a terme des del programa d'atenció primària".

En l'acte de lliurament, la vicepresidenta de Càritas, Canòlich Baró, ha mostrat la seva satisfacció per la renovació de l'acord. Per part d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, ha afirmat que "en els temps que vivim a conseqüència de la pandèmia, Andorran Banking vol donar impuls a accions que ajudin als col·lectius de població més vulnerables i pal·liar, en la mesura del possible, els efectes d'aquesta crisi sanitària".

La col·laboració, expliquen, s'emmarca en la voluntat d'Andorran Banking d'afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes socials i humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, recorden que l'associació de bancs promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb diferents organitzacions.