La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, i el president de Càritas, Amadeu Rocamora. (Foto: Andorran Banking)
Sector financer

Andorran Banking dona 6.000 a Càritas

La contribució es destina a ajudar a les persones que es troben en una situació de precarietat econòmica

Andorra la Vella.- Andorran Banking contribueix amb 6.000 euros al programa d'atenció primària de Càritas Andorrana que atén les mancances i necessitats de les persones que per diferents circumstàncies es troben en situacions de precarietat econòmica, exclusió social i dificultats d'accés a serveis.

Durant aquest any, la xifra de persones ateses s'han situat en la línia de l'any anterior. Tot i així, enguany, s'estan patint les conseqüències de l'increment del cost de la vida que està provocant una disminució de la renda de les persones i l'empobriment de famílies fins al punt d'afectar inclús a les necessitats bàsiques. Aquestes dificultats econòmiques estan portant a repercussions en la seva qualitat de vida en aspectes com poden ser, destinar menys a l'alimentació, deixar de fer visites mèdiques regulars, deixar de fer activitats de socialització o activitats extraescolars i altres amb les possibles conseqüències negatives que això pot comportar.

En l'acte de lliurament, el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, ha mostrat el seu agraïment per la renovació de l'acord i expressa que "el suport emocional dels treballadors socials, i l'orientació i informació sobre els serveis i prestacions, són accions importants que aporten un valor afegit a la nostra intervenció per tal de promoure la millora de qualitat de vida de les persones i la seva autonomia". Per part d'Andorran Banking, Esther Puigcercós ha afirmat que "Andorran Banking està sempre atenta a les problemàtiques que pot patir la societat andorrana i a través del programa d'atenció primària s'enorgulleix de poder col·laborar amb Càritas Andorrana, perquè és una organització que ajuda i es preocupa de les persones i famílies més necessitades del país".

La col·laboració s'emmarca en la voluntat d'Andorran Banking d'afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes socials i humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, cal recordar que Andorran Banking promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb diferents organitzacions que afavoreixen a la societat en general i els sectors més desfavorits.