Dos hotels a la capital. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

L'ocupació hotelera torna a estar al voltant del 90%

Des de la UHA apunten que amb les tres setmanes d'agost que porten, preveuen unes xifres superiors a les d'abans de la pandèmia

L'ocupació hotelera d'aquesta darrera setmana del 15 al 21 d'agost ha fregat el 90%. Concretament, ha estat del 89,07%, superior a la previsió que tenien que era del 77,06%. De fet, des de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) destaquen que la progressió de reserves ha estat favorable i molt similar a la que hi va haver durant la setmana del 8 al 14 d'agost quan l'ocupació va ser del 90,65%. Per parròquies també indiquen que l'ocupació ha estat equilibrada entre totes.

Així doncs, des de la UHA comenten que el resultat de les dues setmanes reflecteix una continuïtat en progressió, i amb el resultat acumulat en les tres setmanes d'agost, pronostiquen un mes amb una ocupació per sobre dels anys d'abans de la pandèmia però per sota del de l'any passat.

dPel que fa a la previsió per a aquesta setmana del 22 al 28 d'agost, des de la patronal apunten que l'ocupació es trobaria en un 65,24%, per sota de les dues setmanes anteriors.