Diumenge 28 d'abril de 2024
|
23:21 H
Els hotels han registrat bones ocupacions al llarg de la setmana passada.
Els hotels han registrat bones ocupacions al llarg de la setmana passada. (Foto: L. G.)
Turisme

La Copa del Món de BTT i La Vuelta mantenen l'ocupació per sobre del 80%

Andorra la Vella

Esdeveniments com la Copa del Món de BTT a Vallnord i l'arribada i la sortida de La Vuelta són esdeveniments "clau" per a l'arribada de turistes al país. Així ho considera la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) que ha subratllat aquests esdeveniments en la bona ocupació que s'ha registrat al país durant la darrera setmana. Així, segons les dades fetes públiques aquest dimarts, entre dilluns i diumenge l'ocupació ha estat del 81,98%, molt similar a la registrada la setmana anterior, que va ser del 82,69%.

Millor ha estat l'ocupació durant el cap de setmana, quan s'ha registrat un 84,05%. Es tracta d'una xifra lleugerament inferior a la que es va donar el cap de setmana anterior (85,54%).

Cal destacar que de moment l'ocupació més elevada s'ha donat durant aquest mes d'agost en la setmana compresa entre el 7 i el 13, quan la mitjana setmanal ha estat del 86,12% i la del cap de setmana, del 87,14%. De totes maneres, cal destacar que des del 7 d'agost els registres han estat en tots els casos per sobre del 80%.

Notícies relacionades