Una vista aèria d'establiments hotelers d'Andorra la Vella.   (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

Les previsions d'ocupació per a Setmana Santa, vora el 60%

Els hotelers confien en la darrera hora per acabar d'omplir els establiments

Les previsions d'ocupació hotelera per a la Setmana Santa se situen vora del 60%. Així ho han posat en relleu des de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) des d'on han informat que a hores d'ara les reserves se situen al 58,25% de la capacitat dels hotels i es confia "en la darrera hora" per acabar d'omplir els establiments.

De fet, des de la UHA constaten que "com ve sent costum en postpandèmia", els clients es decideixen a darrera hora a fer els seus viatges, la qual cosa pot fer que la previsió que hi ha ara com ara augmenti per als quatre dies de Setmana Santa.

D'altra banda, cal destacar que aquesta darrera setmana, la compresa entre el 20 i el 26 de març, l'ocupació ha estat la més baixa de tot el mes i es va situar en el 57%, per sota del 67,06% que s'havia registrat els set dies anteriors. De fet, l'ocupació ha anat davallant setmana rere setmana aquest mes de març, ja que entre el 27 de febrer i el 5 d'aquest mes es va assolir un 79,78%; la següent setmana, la del 6 al 12 de març, es va superar el 67% (67,11%) i ja la del 13 al 19 va ser del 67,06%.