El CEO de la companyia de transports, Dani Vinseiro, durant el moment del donatiu. (Foto: )
RSC

Andbus fa un donatiu de 4.906 euros a Assandca

El projecte ‘Andbus Solidari’, que compleix un any, consisteix a aportar un euro a una ONG per cada enquesta de satisfacció que fan els clients de l’empresa de transports

Andorra la Vella.- Andbus ha fet un donatiu de 4.906 euros a l’Associació Andorra Contra el Càncer (ASSANDCA) després de completar el primer any del projecte 'Andbus Solidari', que consisteix a donar un euro a una ONG per cada enquesta de satisfacció que fan els clients de l’empresa de transports. L’entitat solidària farà servir aquests diners per finançar la compra de mobiliari que necessitaven per a la seva nova seu.

El CEO de la companyia de transports, Dani Vinseiro, ha explicat aquesta tarda en roda de premsa que la iniciativa es va pensar centrant-se a establir col·laboracions amb “entitats sense ànim de lucre que poguessin aportar beneficis per al conjunt de la societat”. Així doncs, cada vegada que un client completa un qüestionari (d’uns 30 segons), Andbus ho comptabilitza, fent part del projecte als usuaris dels busos.

Per la seva part, el president d’ASSANDCA ha agraït el donatiu, destacant que gràcies a aquests diners han pogut moblar la nova seu. De fet, des de l’entitat s’ha explicat que l’aportació econòmica ha permès la compra d’un 70% dels mobles, aproximadament, destacant que les col·laboracions amb empreses privades són molt importants per poder materialitzar els seus objectius.

La següent col·laboració de l’Andbus Solidari es durà a terme amb l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA), i tindrà com a objectiu ajudar a l’ONG a cobrir les despeses derivades de les campanyes de difusió i conscienciació que dirigeixen al conjunt de la societat del Principat.

En aquest sentit, la presidenta de l’entitat solidària, Mònica Lage, ha declarat que els diners que es puguin recaptar es destinaran a finançar les campanyes de comunicació que realitzin, les quals tenen l’objectiu de donar a conèixer les malalties minoritàries i conscienciar la població.

Les enquestes de satisfacció es poden dur a terme de manera gratuïta mitjançant els codis QR que hi ha instal·lats a tots els vehicles d’Andbus (línies regulars i busos comunals).