Dissabte 27 d'abril de 2024
|
12:35 H
El cartell de l'esdeveniment.
El cartell de l'esdeveniment. (Foto: Unnic)
Empresa

Andorra la Vella.- La presentació de noves propostes per engrescar el públic no s'aturen a Unnic. El centre prepara un esdeveniment especial de cara a aquest dissabte a la nit en el qual es combinarà art, música i dansa i on les dones seran les protagonistes. Així, sota el nom 'Be a Women', la discoteca del recinte viurà una jornada on els temes que punxarà la Dj Patricia Mantovani es combinaran amb les obres pictòriques que crearà en directe l'andorrana Ona Saumell.

L'artista ja és des de fa temps una personalitat reconeguda al Principat. A més, el seu art també s'encara en l'empoderament de les dones, ja que es va iniciar en aquest món arran d'una exposició que es va fer pel Dia de la dona, on va presentar la seva primera col·lecció pictòrica 'Women of the World'.

La música de Mantovani i la pintura de Saumell es veurà complementada amb la dansa de Braids, un duet format per dos professors de la TC Escola de Dansa d'Escaldes-Engordany reconeguts per haver participat en el programa Got Talent Espanya i haver arribat a les semifinals del certamen.

La proposta d'Unnic donarà el tret de sortida a les 23.30 hores i s'allargarà, aproximadament, fins a les 3.30 hores. A partir d'aquest moment, serà el torn del Dj resident Blade, qui allargarà la festa fins a les cinc de la matinada. L'entrada és lliure per al públic major de 18 anys, però també es poden reservar zones VIP trucant al telèfon 678 061.

Notícies relacionades