Dimarts 14 de maig de 2024
|
07:34 H
(Foto: )
Speaker's Corner

El tarot com a mètode de creixement personal i comprensió dels arquetips transgeneracionals en el segle XXI

El dimarts 10 d’octubre, a les 19 hores, a l'hotel Roc Blanc d'Andorra oferiré una xerrada sobre els arquetips representats pels Arcans majors del Tarot Nexus i com ens portaran a la comprensió d'allò que el nostre inconscient executa sense que la nostra participació voluntària sigui conscient.

A més, descobrirem com la influència transgeneracional arquetípica dels nostres ancestres estan actuant a la nostra realitat present sense que ens adonem i per això, sense possibilitat de control. A través de la lectura de Nexus Tarot, veurem com aquests arquetips ens indueixen a repetir patrons de conducta, moltes vegades desfavorables. A la consulta, tots ells es despleguen davant nostre i, en identificar-los, la comprensió es torna coneixement. Si apliquem tota aquesta informació al nostre desenvolupament personal, adquirim certesa, domini i serenitat que ens en facilitaran la gestió del que ens preocupa a favor nostre.

Parlaré de quina manera el tarot ens ajuda a conèixer-nos millor i a créixer en el camí de la nostra existència amb saviesa ancestral.

A més, presentaré el manual a tot color i les cartes del Tarot Nexus del qual sóc l'autora. Unes cartes del tarot protegides, amb un dinamisme fresc i d'alta fiabilitat, creades per al gaudiment de la consultant i el plaer de la cartomàntica.

Si tens interès de conèixer com estan els teus arquetips aspectats i de quina manera els pots gestionar, no dubtis a agafar cita amb mi!
Estaré a disposició per passar consulta a partir de les 16 hores el dia 10 d'octubre al mateix hotel.

També tindré disponibilitat els dies 7, 8, 9 i 10 al matí a les instal·lacions de Wellness Experience Andorra. Estaré encantada d'atendre't.

*Autora del Nexus Tarot

Notícies relacionades