Dilluns 29 d'abril de 2024
|
03:53 H
La coach holística, Maria Luque, a l'Hotel Roc Blanc.
La coach holística, Maria Luque, a l'Hotel Roc Blanc. (Foto: M.R.)
Speaker's Corner

Entre l'ego i l'amor: la perspectiva de Maria Luque cap al despertar de la consciència

Escaldes-Engordany.- Les persones ens trobem davant de dues opcions a la vida: triar el camí de l'ego o bé optar pel camí de l'amor. Així ho va exposar aquest dijous al vespre la coach holística, Maria Luque, durant la xerrada 'El camí de l'ego o l'amor: obtindràs les eines sanadores i acompanyament del teu camí del despertar de la consciència', que va dur a verme en el marc del cicle de conferències 'Speakers'Corner' que organitza periòdicament l'hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany.

"Comprendre l'ego pot resultar una tasca complicada. Jo sempre explico que és aquella part de la nostra personalitat que hem construït, una barrera que ens limita davant de molts esdeveniments quotidians", va assenyalar Luque, qui va confessar que fa temps que ella ha decidir abraçar el camí de l'amor. De fet, segons la coach, l'amor és més que un simple sentiment. "Ens podem enfrontar a la vida de dues maneres diferents. A través de la meva xerrada, proporciono algunes pautes per treballar el camí de l'amor" va afegir.

Durant la conferència, Luque va abordar també el tema del despertar de la consciència. Un concepte que, segons la coach, es pot experimentar de dues maneres. "En algunes situacions, el despertar de la consciència pot sorgir a partir d'una crisi personal o d'experiències molt intenses, com podria ser un accident de cotxe", va comentar Luque, qui va revelar que ella mateixa va passar per aquesta darrera situació. "En altres casos, algunes persones arriben a aquest despertar mitjançant la introspecció i el treball intern", va afegir la coach. En aquest sentit, Luque va explicar que, per a ella, una persona desperta és aquella que ha assolit un alt nivell de consciència, ha connectat amb el seu interior i pot discernir clarament entre l'ego i l'amor. "Quan ens allunyem de l'ego, podem triar el camí de l'amor. La persona desperta és conscient que l'ego no ho és tot, sinó que ella és molt més que això: una ànima plena" va subratllar, Luque.

Maria Luque és una coach holística certificada per la CMA. A més, Luque té formació en mindfulness, gestió de les emocions i psicologia positiva.

Notícies relacionades