Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:04 H
Un  moment de la classe de ioga.
Un  moment de la classe de ioga. (Foto: Andbank)
RSC

Una quarantena de participants a la 'masterclass' de kundalini d'Andbank Assegurances

Escaldes-Engordany.- Un total de 40 persones -el màxim de capacitat per acollir un acte d'aquestes característiques- han participat aquesta setmana a la 'masterclass' de kundalini ioga que ha ofert Andbank Assegurances. A la classe, impartida pel professor de ioga Sher Sangat Singh, van prendre part clients d'Andbank assegurances, els quals, en finalitzar la pràctica, van gaudir d'un refrigeri saludable.

Aquest és el segon taller del cicle que l'entitat té previst oferir als seus clients durant el 2024 com a propostes addicionals del servei gratuït de nutrició i salut digital, que s'ofereix a tots els clients que tenen contractada la pòlissa AndSalut. La proposta va comptar amb la col·laboració de The Personal Training Club, que va cedir els mat de ioga, i el Passadís, que va oferir el càtering saludable.

Aquest servei de nutrició i atenció digital és una proposta de la qual poden gaudir tots els clients d'Andbank Assegurances gratuïtament. Gestionat per l'empresa Ever Health, un referent de l'atenció mèdica digital, és un servei de telemedicina que dona la possibilitat a l'usuari de fer consultes a un equip de nutricionistes de manera telemàtica. Aquests especialistes poden fer una visita extensa sobre malalties, al·lèrgies o intoleràncies, tot de manera telemàtica.

La responsable de Negoci d'Andbank Assegurances, Joana Gràcia, ha comentat que "hem vist amb aquest taller que la gent està molt interessada a dur una vida saludable, i per això volem mantenir aquests tallers com a complement al servei gratuït de nutrició que ja estem oferint amb la nostra assegurança".

Notícies relacionades