Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:34 H
Un moment de la classe magistral' de gimnàstica facial a Andbank.
Un moment de la classe magistral' de gimnàstica facial a Andbank. (Foto: C. G.)
RSC

Una seixantena de participants en la 'classe magistral' de gimnàstica facial de la mà d'Andbank Assegurances

Una seixantena de persones va prendre part dimecres al vespre una 'classe magistral' de gimnàstica facial impartida pels professionals de Work Your Face, el primer gimnàs facial d'Andorra, i organitzada per Andbank Assegurances.

Andorra la Vella.- Una seixantena de persones va prendre part dimecres al vespre una 'classe magistral' de gimnàstica facial impartida pels professionals de Work Your Face, el primer gimnàs facial d'Andorra, i organitzada per Andbank Assegurances.

Work Your Face, una empresa originària de Barcelona i Madrid, s'ha instal·lat a Andorra de la mà de Júlia Centre. El mètode de WYF es basa en cuidar la pell de manera natural a través dels massatges facials que es realitzen, entrenant la cara, de la mateixa manera que el cos, per tonificar i enfortir els muscles facials. A més, elimina les arrugues i difumina els signes de l'edat.

Aquest és el tercer taller del cicle que l'entitat té previst oferir als seus clients durant el 2024 com a propostes addicionals del servei gratuït de nutrició i salut digital, que s'ofereix a tots els clients que tenen contractada la pòlissa AndSalut.

Des d'Andbank Assegurances mostren la seva satisfacció "per la gran acollida d'aquests tallers, ja que són una mostra que la gent està molt interessada a dur una vida saludable", per la qual cosa es comprometen a anar fent aquest tipus de taller regularment.

Notícies relacionades