Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:38 H
Xerrada sobre la llei de l'atracció a càrrec d'Armán Ferrer.
Xerrada sobre la llei de l'atracció a càrrec d'Armán Ferrer. (Foto: A. M.)
Speaker's Corner

La llei de l'atracció o com aconseguir tot el que es vol amb el poder de la ment

És casualitat que les persones que més triomfen a la vida manifestin la importància de la llei de l'atracció? Aquesta és una de les preguntes que es va formular Armán Ferrer, un empresari, mentor i entrevistador que després de coincidir amb nombroses persones exitoses en tots els nivells, especialment en l'econòmic, va veure com totes li assenyalaven el poder de la ment per aconseguir els seus objectius.

Andorra la Vella.- És casualitat que les persones que més triomfen a la vida manifestin la importància de la llei de l'atracció? Aquesta és una de les preguntes que es va formular Armán Ferrer, un empresari, mentor i entrevistador que després de coincidir amb nombroses persones exitoses en tots els nivells, especialment en l'econòmic, va veure com totes li assenyalaven el poder de la ment per aconseguir els seus objectius. "Em vaig adonar que hi havia empresaris amb diners que parlaven de termes com energia, vibració i freqüència. Jo pensava que això amb mi no encaixava, però em vaig començar a preguntar que si aquesta gent és feliç, guanya diners i està sana igual, havia d'aprendre alguna cosa", explica.

Ferrer és l'entrevistador d'un xou propi en el qual ha conversat amb més de 200 líders de diversos sectors "i tots ells parlen de la llei de l'atracció", tot i que ho fan d'una manera més "secreta" perquè "no volen compartir el que a ells els hi ha funcionat". Després d'adonar-se de tot això va decidir començar a investigar i aplicar els conceptes d'aquesta llei, la qual cosa el va fer passar de donar classes de tenis "a treballar en el meu propi negoci, sense cap i a estar rodejat de gent meravellosa".

La seva experiència i les claus de la llei de l'atracció serà la temàtica central de la nova sessió del cicle Speakers'Corner que aquest dijous acollirà l'hotel Roc Blanc. Així, sota el títol 'Perquè el 95% de les persones no els hi funciona la llei de l'atracció', el ponent descobrirà quatre claus de les organitzacions secretes per materialitzar els teus desitjos. La sessió, que donarà el tret de sortida a les 19.30 hores, serà gratuïta.

A grans trets, Ferrer posa en relleu que la conferència versarà sobre el funcionament de la llei de l'atracció des d'una base més científica i exposarà els motius pels quals hi ha molta gent que no li funciona. De fet, explica que el cervell és un emissor d'ones i freqüències que es guien sota dues variables: tenir ganes de fer les coses i com fas per influenciar el teu subconscient per aportar coses noves a la teva vida. Una altra de les claus, diu, és fer un canvi de mentalitat, ja que "la gent pensa més en el que no vol que en el que vol, i quan fas això crees un quadre mental o una imatge teva que no és la desitjada".

Així doncs, el principal consell que ofereix és tenir fe i creure en què pots aconseguir tots els objectius que et proposis i, per altra banda, fer que succeeixin. "Si no saps com influenciar-te a tu mateix per passar a l'acció, no succeirà res", afirma. De la mateixa manera, assevera que la llei de l'atracció no és quelcom que s'hagi d'allargar molt en el temps, ja que, tal com posa en relleu, un termini de sis mesos és més que suficient per aconseguir uns objectius "realistes".

Notícies relacionades