Divendres 26 d'abril de 2024
|
18:48 H
Façana de la seu central d'Andbank Espanya.
Façana de la seu central d'Andbank Espanya. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya llança un nou fons d'inversió

Andorra la Vella

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha llançat aquest dimecres 'Gestión Talento Value', un fons de fons compost per nou vehicles d'inversió que representen, segons el parer dels experts de l'entitat bancària, "el millor talent dins de la 'gestió value' a Espanya, però que no tenen encara tanta notorietat com altres noms més reconeguts de la indústria", expliquen des de l'entitat.

Entre els noms que conformen la cartera inicial s'inclouen fons de renda variable (Gesconsult Renda Variable, Valentum, Incometric Equam Global Value, Gestió Boutique Bissan Value i True Value) així com sicavs (Eurobolsa Selecció, Kersio Capital, MCIM Capital Opportunities i Munda Valor Investments), de manera que el client pot accedir a productes que, d'altra manera, no serien fiscalment eficients per a l'inversor 'retail' (petit inversor). El format fons de fons el converteix en una solució fiscalment traspassable, i Andbank proporciona una operativa més senzilla que permet la contractació a través de la plataforma de fons d'Inversis.

Andbank ja va llançar, al gener de 2017, 'Gestión Value', el primer fons de fons espanyol estil valor que reuneix els quatre grans gestors 'value' del mercat espanyol: AZ Valor, Cobas (la nova gestora de Francisco García Paramés), Bestinver i Magallanes. Aquest vehicle ha aconseguit captar més de 150 milions d'euros des del seu llançament.

Notícies relacionades