Dissabte 27 d'abril de 2024
|
06:03 H
Seu de la Cambra de Comerç, a Andorra la Vella.
Seu de la Cambra de Comerç, a Andorra la Vella. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La Cambra organitza la primera formació a Andorra per al Certificat Avançat en Compliment Normatiu

Andorra la Vella

La Cambra de Comerç organitza una formació ICA, que és reconeguda mundialment per l'excel·lència de les seves qualificacions en matèria de compliment, de lluita en contra del blanqueig de capitals i de gestió dels riscos financers. Hi ha cursos per a tots els nivells d'experiència i coneixement, i a Andorra, per primer cop, es pot estudiar per al Certificat Avançat en Compliment Normatiu.

Durant aquesta formació s'aprendrà el paper de la funció de Compliment Normatiu, els temes claus en matèria d'ètica a l'empresa, com identificar i involucrar les partes interessades, avaluar la gestió del risc i comunicar i formar de manera eficaç. Amb aquesta certificació es podran aplicar tècniques per aconseguir una millora continua i obtenir avantatges competitius per l'empresa.

La formació va dirigida a professionals del compliment normatiu, directius amb responsabilitats en controls interns de l’empresa, professionals de la gestió del risc, assessors jurídics, auditors interns i professionals dels recursos humans, així com qualsevol persona que desitgi adquirir un coneixement sòlid dels principis fonamentals en matèria de 'compliance' i de gestió del risc.

Notícies relacionades