Diumenge 28 d'abril de 2024
|
09:27 H
El (CRCE) i l'associació de mediadors presentaran el llibre 'La mediación en la empresa familiar' amb motiu del Dia europeu de la mediació.
El (CRCE) i l'associació de mediadors presentaran el llibre 'La mediación en la empresa familiar' amb motiu del Dia europeu de la mediació. (Foto: Cambra de Comerç)
Sector públic

Celebració del Dia europeu de la mediació centrant-se en els conflictes familiars

Andorra la Vella.- El centre de resolució de conflictes empresarials (CRCE) i l'associació de mediadors celebraran el Dia europeu de la mediació amb la presentació del llibre 'La mediación en la empresa familiar' de l'autor Manel Canyameres. L'acte, que comptarà amb un esmorzar, es durà a terme el 22 de gener a les 9.30 hores al coworking HiveFive by BOMOSA.

La benvinguda de la presentació anirà a càrrec de Pilar Escaler, assessora de la Cambra de Comerç en arbitratge i ADR. Després, el president de l'associació de mediadors, Ramon Tena, aprofitarà per explicar els objectius que pretenen assolir els professionals que formen part d'aquesta nova entitat.

També es comptarà amb la presència de Manel Canyameres, autor del llibre, advocat i mediador, amb una llarga trajectòria professional en la mediació i especialitzat en conflictes de l'empresa familiar i patrimonials.

Impuls per promoure el CRCE

El CRCE té com a objectiu promoure l'assessorament sobre quin mètode ADR és més adient per a la resolució de conflictes empresarials. Els ADR són els procediments alternatius de resolució de conflictes, en què un tercer, professional, imparcial i neutral, ajuda les parts a resoldre una situació.

Així doncs, l’acord a què arriben les parts té la mateixa validesa i eficàcia que un contracte privat; pot ser elevat a escriptura pública davant d’un notari i també pot ser homologat judicialment per un batlle. El centre de resolució de conflictes de la Cambra ofereix la mediació, conciliació i el 'fact finding' o peritatge extrajudicial, com a principals serveis ADR.

Notícies relacionades