Divendres 26 d'abril de 2024
|
17:59 H
El nou banquer privat de l'oficina d'Andbank Espanya a Bilbao, Unai Garate.
El nou banquer privat de l'oficina d'Andbank Espanya a Bilbao, Unai Garate. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya incorpora un banquer privat a Bilbao

Andorra la Vella

Andbank Espanya ha incorporat a Unai Garate Martínez com a banquer privat a la seva oficina de Bilbao, en el marc de l'estratègia de la signatura per reforçar el compromís i la presència de l'entitat a la zona i seguir millorant la qualitat del servei que ofereix als seus clients.

Unai Garate Martínez compta amb més de catorze anys d'experiència en la gestió de patrimonis i en el desenvolupament de negoci de banca privada. Prové de Crédit Agricole Indosuez Wealth Europe, sucursal a Espanya, on era gestor de patrimonis de banca privada. Anteriorment, va treballar a Caixabank com a gestor de patrimonis i en el desenvolupament de negoci al País Basc. A més, és llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i compta amb Certificació EFPA.

Jaume Garciapons Pulido, director territorial d'Andbank Espanya ha comentat: "La incorporació de Garate Martínez reforça l'aposta d'Andbank Espanya per incorporar els millors professionals de la indústria, posant a disposició dels clients les solucions d'inversió que millor s'adapten a les seves necessitats en cadascuna de les regions en què estem presents".

Després del nomenament d'Unai Garate Martínez, l'oficina d'Andbank Espanya a Bilbao, situada a la Torre Iberdrola, compta amb un equip de professionals compost per deu persones i ha registrat un creixement del 14% durant la primera meitat de l'any. Aquest equip està dedicat a oferir les millors solucions de gestió de patrimonis per respondre a les necessitats dels clients.

Notícies relacionades