El comerç i l'hosteleria de la Seu donen suport al Cadí en la seva participació a la Copa de bàsquet. (Foto: Ajuntament de la Seu)
Iniciatives

El comerç i l'hostaleria urgellencs es bolquen amb el Cadí La Seu a la Copa de bàsquet

Hi haurà concursos, descomptes i diverses activitats en botigues i restaurants

L'ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest divendres les diverses activitats organitzades al voltant de la participació del Cadí La Seu del Club Sedis Bàsquet a la pròxima competició de la Copa 2019 que se celebrarà a Vitòria del 28 de febrer al 2 de març. En aquesta presentació, el regidor d’Esports de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, ha agraït el suport que donen la Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU) a través de diverses iniciatives "per fer viure i gaudir d’aquesta fita històrica del bàsquet de la nostra ciutat". Alberich ha remarcat el mèrit del Cadí La Seu de participar en aquesta competició que disputen els vuit millors equips de la Lliga Femenina, i ha fet una crida a tots els urgellencs i urgellenques a animar i seguir l’equip que representa la Seu d’Urgell en aquesta important competició de bàsquet en l'àmbit estatal.

Per la seva part, el president de la UBSU, Juan Carlos Salsas, ha explicat que "aquesta explosió d’il·lusió col·lectiva que viu la Seu d’Urgell davant de la participació a la Copa del Cadí La Seu, hem volgut organitzar diverses activitats relacionades amb aquest important esdeveniment esportiu tant pel club com per la nostra ciutat".

La primera proposta és el concurs ‘Troba les jugadores!’, que consisteix en trobar la foto de les onze jugadores del Cadí La Seu que hi ha repartides entre els aparadors de les botigues de la UBSU. Per a poder participar en aquest concurs cal omplir una butlleta on hi surten els noms de totes les jugadores de l’equip i, a la casella del costat, cal anotar el nom de l’establiment comercial on es troba cadascuna de les jugadores. Les butlletes omplertes caldrà dipositar-les dins una urna que hi haurà instal·lada a l’Espai Ermengol fins el dissabte 2 de març. D’entre totes les butlletes que s’hagin omplert correctament se sortejaran deu pilotes de bàsquet, signades per les jugadores del Cadí La Seu. Per a més informació i trobar alguna pista sobre aquest concurs es pot entrar a la www.laseucomercial.com

La segona activitat relacionada no només amb el Cadí La Seu sinó també amb el Carnaval és l’elaboració de màscares amb els colors del Sedis (blanc i blau) que decoren durant aquests dies els establiments comercials de la ciutat. La tercera iniciativa relacionada amb la participació del Cadí La Seu a la Copa és la que proposa l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Tal com ha explicat el seu president, Miquel Àngel Sánchez, del 25 de febrer al 3 de març, tres restaurants de la ciutat (Hotel Nice, Via Fonte i Miscel·la) faran un 10% de descompte als clients que aportin el carnet de soci o sòcia del Sedis Bàsquet. Aquest descompte també s’aplicarà a les persones que els acompanyin. A més, els socis que vagin a algun d’aquests tres restaurants podran entrar en sorteig d’una samarreta de la Copa de la Reina signada per les jugadores del Cadí La Seu i una fotografia de l’equip.