Diumenge 28 d'abril de 2024
|
10:39 H
El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, durant el parlament de benvinguda de l'any passat.
El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, durant el parlament de benvinguda de l'any passat. (Foto: M. P.)
Empresa

La Trobada Empresarial al Pirineu s'ajorna fins l'octubre

Andorra la Vella.- La junta directiva de la Trobada Empresarial al Pirineu ha decidit ajornar la 31a edició de l'esdeveniment als dies 29 i 30 d'octubre per garantir el seu correcte desenvolupament. La jornada, que se celebra a la Seu d'Urgell, estava prevista pels pròxims 11 i 12 de juny, però la situació derivada de la Covid-19 ha provocat que s'hagi de posposar.

Confiant que en aquelles dates ja sigui possible celebrar jornades i congressos presencials, el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vivenç Voltes, ha assegurat que "la pròxima edició aportarà positivitat i optimisme en un moment en què necessitarem -més que mai- posar en comú les nostres experiències, els nostres coneixements i les nostres capacitats per adaptar-nos amb èxit a un nou entorn imprevisible i inesperat".

En nom seu i en el de tota la junta directiva, Voltes ha agraït als patrocinadors, 'sponsors', ponents, col·laboradors, periodistes i assistents el suport, la confiança i la compressió per la decisió.

Notícies relacionades