Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:55 H
Els premis CEA es lliuraran el 14 de maig.
Els premis CEA es lliuraran el 14 de maig. (Foto: CEA)
Empresa

Més d'un centenar d'empreses opten a un dels premis CEA

Andorra la Vella.- Un total de 118 empreses opten a algun dels premis de la cinquena edició dels premis CEA. Divendres es va tancar el termini de recepció de propostes, que ja han estat validades pels membres del jurat.

Els Premis CEA tenen lloc cada dos anys, i es fan amb el suport de Creand Crèdit Andorrà. La cinquena edició lliurarà els premis el proper 14 de maig a les 19 hores, en una cerimònia i sopar de gala que tindrà lloc al centre de congressos d’Andorra la Vella.

Per categoria, el premi FEDA, que reconeix la sostenibilitat, és el que té més candidatures amb 29, mentre que la resta giren al voltant d'una desena.

En el marc de la política de responsabilitat social corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar i els donatius de la fila zero es destinaran a les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana. A través del web de la CEA (https://www.cea.ad/premiscea/) es poden fer les inscripcions pel sopar de gala, així com els donatius a la fila zero.

Notícies relacionades