Dissabte 27 d'abril de 2024
|
11:35 H
El president de la CEA, Gerard Cadena i la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, en la presentació dels premis.
El president de la CEA, Gerard Cadena i la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, en la presentació dels premis. (Foto: CEA)
Empresa

Premis CEA a les millores empreses

Andorra la Vella.- La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) amb el suport de Creand Crèdit Andorrà, lliurarà el 14 de maig els guardons de la cinquena edició dels Premis CEA, en una cerimònia i sopar de gala que tindrà lloc al centre de congressos d'Andorra la Vella. Es preveu que a la gala hi assisteixin prop de dos-cents representants dels sectors social, empresarial i institucional del Principat. Els guardons volen premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen amb criteris de sostenibilitat i igualtat, impulsant el desenvolupament econòmic nacional.

Un dels guardons més destacats de l'edició d'enguany és el Premi Marca Andorra, que escullen els membres de la patronal a través del vot electrònic que, aviat, es farà arribar a tots els associats i associades.

En el marc de la política de responsabilitat social corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar es destinarà a les noves línies empresarials del servei d'integració laboral de la Creu Roja Andorrana.

Les empreses – sòcies o no- ja es poden proposar i es poden també formalitzar les inscripcions pel sopar i la fila zero a https://www.cea.ad/premiscea/

Premis CEA 2024

Aquesta edició, com la del 2022, compta amb un total de deu premis: el de trajectòria empresarial; a la sostenibilitat; a la projecció internacional; a l'emprenedoria i la innovació; a l'empresa inclusiva; a la igualtat; a la gestió sènior; autònom i microempresa; pioners d'Andorra i la de la marca Andorra. Tots els premis els atorga un jurat, del qual formem part diversos membres de la CEA, representants dels patrocinadors, el president de la Cambra de Comerç, el degà del Col·legi d'Economistes i la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge. L'excepció és el Premi Marca Andorra, que està obert (com cada any) a votació popular dels socis de la CEA.

L'any 2016, amb motiu del 10è aniversari de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), es va celebrar per primera vegada la festa empresarial d'Andorra. Des d'aleshores, de manera biennal, la patronal organitza els premis CEA.

Els premis CEA busquen posar en relleu l'activitat de les empreses del Principat. L'objectiu principal és fer un reconeixement de la feina ben feta, en un dels esdeveniments empresarials i socials més destacats del calendari nacional. En el decurs d'un sopar de gala, es presenta a més, la memòria anual de l'entitat i es lliuren els premis a les empreses més destacades del país.

Notícies relacionades