La imatge de la nova marca. (Foto: )
Empresa

Grup Telepizza esdevé Food Delivery Brands

Amb el canvi de nom volen millorar l'estratègia de posicionament

Grup Telepizza passarà a denominar-se Food Delivery Brands. El grup aborda així un canvi d'imatge que li permetrà impulsar el seu posicionament i reconeixement a nivell internacional com a grup multimarca, tal com han informat.

El grup empresarial, que opera les marques Telepizza, Pizza Hut, Jeno's Pizza i Apache Pizza, dona així un pas més en la seva estratègia de posicionament com el major grup distribuïdor a domicili de pizza a nivell mundial.

Grup Telepizza té presència a 36 països, entre els quals Andorra, amb un abast potencial a 500 milions de consumidors i 2.416 botigues de les marques Telepizza i Pizza Hut a tancament del 2019.

Aquesta decisió de canvi de nom, manifesten, té com a objectiu potenciar i reforçar el desenvolupament de cadascuna de les seves marques al dotar-les de major personalitat i diferenciació en els diferents mercats en què operen. El canvi permetrà també el reforç individual de la marca Telepizza, amb més de 30 anys d'història.

El nou grup Food Delivery Brands respon a un canvi de nom funcional, que entrarà en vigor al setembre, un cop superats els terminis per a possibles al·legacions davant el registre de marques.