Les integrants de l'equip: Maria Font, Alèxia Lladó, Lola Gabriel, Aitana Núñez i Laia Pi amb el subdirector general banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes. (Foto: M. F.)
L'entrenador de l'Andorra Women Trial, Oriol Pi; el subdirector general banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes; el secretari del Moto Club Pirineu, Josep Puntí, i les integrants de l'equip: Maria Font, Alèxia Lladó, Lola Gabriel, Aitana Núñez i Laia Pi. (Foto: M. F.)
Sector financer

Andbank dona suport al nou equip de trial femení

El subdirector general banca país de l'entitat, Josep Maria Cabanes, reivindica la implicació del banc en el món de l'esport

"Tant de bo el llistó d'Andorra vagi pujant en el trial femení, estic segur que sí", ha manifestat el subdirector general banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes, en la presentació de l'Andorra Women Trial Team, que neix amb molta ambició i amb la voluntat de fer grans resultats. Cabanes ha recordat que l'entitat col·labora amb altres esportistes femenines i ha celebrat que s'hagi creat aquest equip en un esport en què Andorra és "un referent" per a esportistes internacionals. L'entitat donarà suport econòmic i també logístic al nou equip.

Maria Font, Alèxia Lladó, Lola Gabriel, Aitana Núñez i Laia Pi, són les cinc integrants de l'Andorra Women Trial Team, que ara comença a rodar. "És un projecte molt ambiciós", ha destacat el seu entrenador, Oriol Pi, afegint que es va des d'un nivell més bàsic a un de més elevat com el de Laia Pi, que competirà al mundial. La intenció, "que puguin anar evolucionant" en els resultats i que "gaudeixin de la moto", ha assenyalat l'entrenador en la presentació de l'equip a la seu d'Andbank.

La voluntat del projecte, que es posa en marxa gràcies a la col·laboració del Moto Club Pirineu i 4T Motors, és "evolucionar conjuntament i ser presents als diferents campionats", tant nacionals com internacionals, tal com ha indicat el secretari del Moto Club Pirineu, Josep Puntí, que s'ha mostrat molt satisfet que aquest equip femení hagi quallat, ja que ha recordat que "fa uns anys era impensable" que pogués tirar endavant. "Ens enorgulleix moltíssim", ha conclòs.