L'hotel Hermitage. (Foto: Andorra Convention Bureau)
Turisme

L'Hermitage reobre portes aquest divendres

La resta d'hotels del grup romandran tancats

L'Sport Hotel Hermitage & Spa, ubicat a Soldeu, reobrirà les portes aquest divendres, 18 de desembre, i ho farà amb tota la plantilla. L'establiment, que va haver de tancar a l'inici de la pandèmia, va tornar a oferir servei al públic l'1 de juliol, podent així aprofitar els mesos d'estiu, però a conseqüència de les restriccions sanitàries va tornar a tancar el 2 de novembre. Les reserves ja estan disponibles i, des del centre, ja han confirmat l'arribada de turistes francesos i espanyols.

Pel que fa a la resta d'hotels del grup romandran tancats, a excepció de l'Sport Hotel Village, que es manté a l'espera de l'obertura de les pistes d'esquí. En un primer moment es té la previsió de tornar a oferir servei el 8 de gener, tot i que la data pot variar en funció de la decisió que es prengui sobre quan es tornen a posar en marxa els dominis esquiables.

La reobertura s'iniciarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries. L'hotel ha instal·lat catifes desinfectants, dispensadors de gel hidroalcohòlic i s'ha incrementat la ventilació de les zones comunes i habitacions, entre altres. Tanmateix, els clients disposaran d'un estoig de seguretat compost per mascareta, guants i gel hidroalcohòlic i també tindran accés a equips de protecció a les diferents zones comunes de l'establiment.