Divendres 26 d'abril de 2024
|
17:20 H
L'estació de Grandvalira.
L'estació de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Grandvalira obre oficialment aquest divendres i espera arribar als 150 quilòmetres esquiables durant el pont de la Puríssima

Andorra la Vella.- Després de l'obertura prèvia dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig el dimarts passat, Grandvalira dona el tret de sortida oficialment a la temporada aquest divendres 3 de desembre amb l'inici del Pont de la Puríssima.

Els gruixos acumulats els darrers dies, que arriben a ser de fins a un metre de neu nova, han fet possible que el domini tingui a disposició tots els seus sectors connectats amb 136 quilòmetres esquiables, els quals es preveu que es puguin ampliar per damunt dels 150 quilòmetres durant el Pont de la Puríssima.

Després de l'anunci de les noves mesures Covid del Govern, que fan obligatòria la presentació del certificat Covid per poder accedir a les estacions d'esquí, Grandvalira afronta la nova temporada amb unes previsions optimistes i espera xifres d'afluència similars a les d'abans de la pandèmia.

Per altra banda, l'estació manté les mesures de seguretat que va establir la temporada anterior com a forma de protecció de cara als seus clients i treballadors. Entre aquestes, la més destacable és l'obligatorietat de cobrir-se el rostre amb mascareta, o bé amb un tapacoll homologat, per a tots els majors de 6 anys als remuntadors, a les zones d'espera i als embarcaments de les instal·lacions mecàniques, així com en espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, escoles, botigues i taquilles.

Sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, la temporada d'esquí del domini s'allargarà fins al 18 d'abril, coincidint amb el final de la Setmana Santa.

Notícies relacionades