Dilluns 29 d'abril de 2024
|
18:52 H
El 'tubbing' que Grandvalira estrena aquest dissabte.
El 'tubbing' que Grandvalira estrena aquest dissabte. (Foto: Grandvalira Resorts)
El 'tubbing' que Grandvalira estrena aquest dissabte.
El 'tubbing' que Grandvalira estrena aquest dissabte. (Foto: Grandvalira Resorts)
Turisme

Grandvalira estrena un 'tubbing' al Pas que també complementarà l'oferta d'oci nocturna

Andorra la Vella.- Grandvalira estrena d'aquest dissabte una de les grans novetats de la temporada, l''Snowtubbing by Dots' ubicat al sector Pas de la Casa i que, amb els seus 350 metres de descens, passa a ser la pista de 'tubbing' més llarga d’Europa. L'activitat consisteix a lliscar per la muntanya sobre un dònut inflable, i en el cas de l'atracció del Pas de la Casa s’ha anat més enllà i s’ha dissenyat un circuit amb nombrosos viratges i dos túnels que passen per sota de les pistes d’esquí que el doten d’encara "més emoció". El traçat permetrà assolir velocitats de fins a 60 quilòmetres per hora.

El nou 'Snowtubbing by Dots' podrà continuar operatiu un cop s’hagi post el sol i més enllà de l’horari de les pistes d’esquí gràcies al sistema d’il·luminació que s’hi ha instal·lat. Es tracta d’un sistema de baix consum i que, com les pistes d’esquí nocturn, s’abasteix al 100% amb l’energia produïda per la central hidroelèctrica de Pessons, que ha estat inaugurada recentment, i les noves plaques fotovoltaiques a les teulades de diversos edificis de l’estació. D’aquesta forma, se suma a l’oferta nocturna lúdicoesportiva del poble del Pas de la Casa juntament amb l’opció de l’esquí nocturn i amb l''snowpark' Sunset Park Henrik Harlaut by night ubicat al sector del Peretol.

L’horari habitual de l''Snowtubbing by Dots' serà cada dia de les dotze del matí a les cinc de la tarda, ampliant-se fins a les nou de la nit els dijous i els dissabtes, horari en què també està actiu l’esquí nocturn. A partir del 2 de febrer i fins al 4 de març, ambdues activitats estaran obertes cada dia de la setmana de dotze del matí a nou de la nit.

Notícies relacionades