Dilluns 29 d'abril de 2024
|
03:03 H
Sara Werner, CEO i cofundadora de Cocunat.
Sara Werner, CEO i cofundadora de Cocunat. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Pepe Agell, soci de Pear VC.
Pepe Agell, soci de Pear VC. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Conferència sobre com l'emprenedoria pot canviar negocis tradicionals

Andorra la Vella.- Creand Crèdit Andorrà organitza una nova conferència del cicle Talks i que porta per títol 'La disrupció dels sectors tradicionals', a càrrec de Sara Werner, CEO i cofundadora de Cocunat, empresa de bellesa lliure de tòxics, i Pepe Agell, soci de Pear VC, un fons de capital risc americà que inverteix en empreses de creació recent. La sessió tractarà com l’emprenedoria pot fer canviar sectors amb models de negoci convencionals a través de les experiències de dos experts referents.

La jornada es dividirà en dos parts, en les quals els ponents explicaran de manera dinàmica i participativa la seva trajectòria. Werner tractarà sobre com innovar en un sector tradicional com és el de la cosmètica. El 2013, Cocunat va trencar normes i fonaments de la indústria de la cosmètica creant una nova categoria, la cosmètica toxic free. La innovació, aplicada també al canal de venda, la va convertir en un referent online a Espanya. En aquesta sessió la ponent reflexionarà sobre com la tecnologia pot ajudar a arribar als nous consumidors, a crear noves experiències de compra i a escalar els negocis de manera rendible.

Per altra banda, Agell farà un repàs dels principals aprenentatges recollits durant el seu viatge com a emprenedor i ara, com a inversor. Compartirà tot allò que va aprendre de l’experiència professional que l’ha portat a l’èxit empresarial. Agell conduirà una sessió per pensar en gran i inspirar als assistents per arribar a ser millors líders.

L’acte tindrà lloc el dimarts 21 de novembre, a les 19 hores. Es desenvoluparà en presencial a la sala d’actes de l’edifici Creand. Les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon 888 888. També es podrà seguir de manera online, a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/47lIFI4, que també es pot trobar a les xarxes socials de Creand.

Aquesta conferència s’emmarca dins de la càtedra Creand d’emprenedoria i banca a l’IESE, que busca promoure la generació de valor des del coneixement a través de conferències divulgatives, la formació, la investigació i l’impuls de projectes emprenedors i que fomentin la nova economia.

Notícies relacionades