Dilluns 29 d'abril de 2024
|
11:38 H
Cartell promocional K-tuin Andorra Premium Partner
Cartell promocional K-tuin Andorra Premium Partner (Foto: )
Tendències

El toc màgic de la nit més esperada de l’any l’aporta Ktuin Andorra amb els seus productes Apple

Andorra la Vella. - La nit de reis està considerada com la nit més màgica de l’any. Està plena de simbolisme i tradició. És una nit que es prepara amb il·lusió i en què tots els membres de la familia col·loquen les sabates en algun racó de la casa, esperant l'arribada dels Reis Mags que deixaran regals en el cas d’haver estat bons durant l'any.

El dia de reis és un bon moment, per exemple, per capturar els instants més màgics amb la potent càmera que porta incorporat el darrer iPhone d’Apple. A K-tuin Andorra Premium Partner, l’iPhone 14 ha baixat de preu coincidint amb aquests dies nadalencs. Sense dubte, una oportunitat per viure una experiència mòbil superior que permet gaudir d’un rendiment extraordinari i entrar en un món d’aplicacions innovadores. Però no només és l’iPhone 14 que presenta preus irresistibles. També ha baixat de preu l’iPhone 13 i iPhone 12 junt amb els Airpods de segona generació.

En el cas que vulguis que el teu dispositiu mòbil combini potència i portabilitat la solució està en l’iPad que ofereix preus màgics. Sigui per feina, estudiar o diversió, l'iPad compleix a la perfecció totes aquestes funcions.

Però no tot són iPhones o Macbooks o iPads. En el cas que vulguis tenir un 2024 gaudint d’un estil de vida actiu i saludable, la millor opció és connectar amb un Apple Watch. Aquest dispositiu, a més d’enviar-te les teves notificacions, també monitoritza la teva salut i t’ajuda a cumplir les teves metes diàries.

Notícies relacionades